Etkili Dualar Dua Sitesi

Sevdiğimin Beni Sevmesi için Dua

dua

dua

Bu duayı sevdiğini kendine aşık etmek isteyen ayın ilk günlerinde sıdk-i hulûs ve itikad-ı tam ile her ne muradı varsa onun için okursa murâdı hâsıl olur.

Ve dahî bir kimseyi kendine aşık etmek dilese, Cum’a günü salâ vaktinde kıbleye karşı taharet ve gusûl abdestiyle iki veyâ dört kere okusa, kimin niyetine olursa olsun ol saat muhabbet ede ve kendini gaybede ve dahî avret (kadın), erkeğini sevse veya erkek, avretini (kadını) sevse bu duayı tatlı taam üzerine on kere okuyup mahbubuna (sevdiği kişiye) verse, Yusuf ile Züleyhâ gibi muhabbet eder. Ve dahi avret (kadın), (bu duayı) sürme üzerine okuyup gözüne çekerse, her kim görse can-u dilden (tüm kalbiyle) (kendisine) aşık olur.

Ve dahî bu duayı uzak yerden bir ademi (insanı) ister isen bir akarsu kenarında kırk bir kere okusa, ol murat eylediği kimse acele gelir. Ve dahî bir mum üzerine okuyup bir halvet mahalde ol kimse niyetine yaksa ateşi gibi yana ve yalı yaprak üzerine okusa, havlet yer de ateşe atsa haman (hemen) ol saatte divane ola. Ve dahî bir avret veya bir erkek, talii ve bahtı (kısmeti) bağlı olsa, bu duayı yanında getüre bahtı açıla, cümle murâdına nâil ola. Ve dahî bu dua, kimin üzerinde bulunsa, cümle murâdı hâsıl ola. Biiznillâhi Teâlâ.

Sevdiğimin Beni Sevmesi İçin Dua

KUDURİYYE DUASI

Bismillâhirrahmânirrahîm. Allâhümme yâ Alibû yâ azîmü yâ Rahmânü yâ Rahîmü yâ kadduru ente rabbi ve imike hasbi teni. Merabbü rabbi ve ni’mel hasbü hasbi, hensuru men teşâü ve inneke entel azîz-ür-rahîm. Yâ Kudduru yâ Kudduru ve es’elükel azameti fil’ barekâti fil harekâti vessekanâti vekelimall vel firâdâti ve’l-hatarâti minneşşekün kâne vezzununî vel evhâmi veziizilti züzâlen ve şedîden, Yâ Kudduru yâ Kudduru yâ Kudduru ve iz yekûlül münâfikûne vellezîne fî gulû bihim meradun mâ vaedenellâhu ve resuluhû illâ gurûren, ya Kudduru yâ Kudduru yâ Kudduru veftah lenâ feinneke hayrul fâtihîn, vağfir lenâ feinneke hayrul gârirîn. Verhamnâ feinneke hayrur rahimîn. Sebbitnâ vensurnâ ve sehbir lehâ emri ve salıharelbahreyni limuduru yâ Kudduru yâ Kudduru ve sehhir lenâ küllün fil bahri hüve leke fil ardi ve’s-semâi ve’l-mülki velmelekûti külli şey’in bimâ kesebet bihakki kâf hâ yâ ayn sâd vensurnâ feinneke hayrun nâsirîn. Verzugnâ ve ente hayrur-râzikîn. Yâ Kudduru yâ Kudduru yâ Kudduru ve heklenâ rîhan tayyiben kemâ hiye fî imike venşur aleynâ min hazâini rahmetike verhamnâ biha hamlil kerâmeti maasselâmeti vel âfiyeti fiddünyâ selâhireti. Yâ Kudduru yâ Kudduru yâ Kudduru.

Allâhümme yessir lenâ umûrenâ maarrahati likulûbinâ ve âdinâ vesselâmeti ve kün lenâ hâceten fî seferinâ ve halîfete fî ehlinâ vetün âlâ vucûhi a’dâinâ vemsehu hüm kulûbun. Yâ Kudduru yâ Kudduru yâ Kudduru. Şehatil vucûhu li’l hayyil kayyûm. Ve kadsa ve sehharetil cibâlu vel hadîdi li Davûdinil vel cinni vel insâi li Süleymâne ve sehhare tissekaleyni Muhammedinil Mustafa Sallallâhu aleyhi veselleme ya Kudbehe men hamle zulmen tesin min hâ mîm ayn sin kâf merecel bahreyni yeltekıyâni beynehümâ berzâhun lâ yebgiyanî hâ mîm, hâ mîm el’emru ve caennasru fealeynâ lâ yünsarûn. Yâ kadduru yâ Kadduru yâ Kadduru. Bismillâhirrahmânirrahîm. Hâ mîm tenzîlül kitâbi minallâhil azîzil alîm. Gâ-Firüzzenbi ve kabilitteybi şididil ikabi. Fein tevelelv fekul hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ hüve tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm. Bismillâhirrahmânirrahîm. Yuhibbûnehum kehubillâh. Vellezîne âmenû eşeddû hubben lil’lâhi vevel yerallezîne zalemû iz yerev nel azâbe ennel kuvvete lillâhi cemâian. Ve ennallâhe şedîdül azâb. Ve sallallâhu alâ seyyidinâ Muhammedin ve âlihi ve ashâbihî.

Exit mobile version