Etkili Dualar Dua Sitesi

Kısmet Açma Duası

dua

dua

Yapılan duayı kabul etmek ve etmemek tamamen Allah’ın iradesine ve takdirine kalmış bir olaydır. O, bazen kulunun iyiliği için duasını kabul eyler.

Bazı durumlarda da duanın kabulü, kulun menfaatine aykırı olacağı için duayı reddeder.  Fakat şunu söyleyebiliriz; Tedbir kuldan, takdir Allah’tan. Kısmet, erkek ya da kadının kaderinde olacak olan olayların zamanı gelince ortaya çıkmasıdır. Yani kader ile bağlantılıdır.  Öyleyse kısmet açma duasının tatbikine gelip kendi üzerimize düşeni yerine getirelim ve Allah’ın takdirine bırakalım.

Bir namazdan sonra, ellerimizi Yüce Dergah’a açıp; “Allah’ım, sen kısmet açılması için dua arayışında olduğumu benden iyi bilirsin. Zira Sen, bana benden yakınsın, bana şahdamarımdan daha yakın olduğunu söylüyorsun. Öyleyse lütfen, benim kısmetimi açıp hayırlı bir eş nasip et. Sen, dua edilenlerin en hayırlısısın.” duasını kavli bir şekilde yapar isek, en yakın zamanda Yüce Allah kısmetimizi göndermesini umuyoruz.

Bir başka kısmet duası ise: Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyyatina kurrate a’yunin vec’alna lil muttakine imama.( Furkan suresi 74 )
Anlamı:

Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere imam kıl.
İnsan suresinin ilk 2 ayetini 313 kez okumanız gerekir. Ayetin sonunda yer alan “semian” kelimesine geldiğinizde ise buraya 7 kez okumanız lazımdır.  Yani aşağıdaki gibi okunması gerekmektedir.
Bismillahirrahmanirrahim, Hel eta alel`insani hıynüm mined dehri lem yekun şey`en mezkura. İnna halaknel’ insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece`alnahu semiy`an,  semiy`an, semiy`an, semiy`an, semiy`an, semiy`an, semiy`an, basıyra.

Exit mobile version