Etkili Dualar Dua Sitesi

Evlilik Duası

dua

dua

Evlenmek isteyenler, kısmetinin açılmasını isteyenler, sevdiğine kavuşmak isteyenler, muradına kavuşmak isteyenler bunu Allah’a dua ederek istemelidir. Dua Allah’tan istemektir.

Peygamber Efendimiz Eyüp el Ensari (r.a)’ye şöyle buyurmuştur:

Ey Allah’ım her şeye gücü yeten, her şeyi taktir eden sensin. Benim hiç bir şeye gücüm yetmez. Sen bilirsin ama ben bilmem. Gizli olanı en iyi sen bilirsin, ben bilmem. Eğer falan kişiyi (isim söyleyerek) dinim, dünyam ve ahiretim hakkında benim için görüyorsan onu bana nasip et. Eğer o değilde bir başkası benim dinim, dünyam ve ahiretim için hayırlı ise o hayırlı olan kişiyi bana nasip et. Onu bana nasip ve taktir et. İnşaallah Yüce Mevlamızın izni ile muradınıza kavuşursunuz.
Evlenmek isteyen dul erkek ve kadın Müslümanlar “Rabbena heb lena min ledünke zürriyeten Dayyibeh. İnneke entes semiğul alim.”

Anlamı:

” Rabbimiz bize katından temiz bir soy zürriyet ihsan et. Sen muhakkak ki işiten ve bilensin.” Bu dua evlenmek isteyenlerin okuması gereken dualar arasındadır.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammed inil fatihil ebvab” Bu duayı Pazartesi ve Perşembe geceleri 1001 defa okumalısınız. Duayı okuduktan sonra 3500 defa Ya Semi’u okumalısınız.
Günde 51 defa Salavat-ı Mecule evlenmek isteyenler okumalıdır. “Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve teferricu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.” Duayı okuyanlar Yüce Allah’ın izniyle kısmetli bir evlilik yapacaklardır.

Exit mobile version