Etkili Dualar Dua Sitesi

Çok Etkili Dileğin Gerçekleşmesi için Okunacak Dua

dua

dua

Hepimizin kabul olmasını istediği duaları , yerine gelmesini istediği dilekleri vardır .

Önemli olan bu dileklerin ne kadar dinimize , inancımıza uygun olup olmadığıdır. Günümüzde insanlar Allah’ın hoş görmediği , Allah’ın sevmediği şeyleri Allah’tan isteme hadsizliğini göstermektedirler. Mantıklı düşünecek olursak bu yapılan iş Rabbimize yapılan bir hakarettir.Allah’tan istenilen şeyin onun rızası doğrultusunda olması gerekmektedir. İşte böyle rızayı ilahiye uygun dileklerinizin gerçekleşmesi için son derece tesirli dualar .

1-Kim akşam namazının farzından sonra 40 defa Fatiha suresini okuyup dileğini söylerse en kısa zamanda isteğine nail olur .
2- Kim Yusuf suresini bir kağıda yazıp bunu içilecek suyun içine bırakırsa ve her susadığında bu sudan içerse Allah ‘ın izni ile dilediği ne ise gerçekleşir.
3-Kim 41 Yasini 7 ye bölüp sabah namazından sonra okursa her ne haceti var ise gerçekleşir.
4- Çok önemli isteği için kişi 4 Yasin okuyup arkasından şu duayı okursa mutlaka isteği olur .

” Subhanel müneffisi an külli medyün . Subhanel müferrici an külli mahzun . Subhane men ceale hazainehü beynel kafi ven nun . Subhane men ize erade şey en en yekule lehü kün feyekün . Ya müferricü ferric .Ya müferricü ferric. Ya müferricü ferric . Ya müferricü ferric . Ferric anni hemmi ve gammi fercen acilen gayra acilen bi rahmetike ya erhamer rahımiyn.”

5-75 defa Ya Muizzü denilip dua edilirse isteği kabul olunur .
6- Yatsı namazını kıldıktan sonra her birinin başında besmele çekerek ardarda 7 Fatiha suresi okunur. Arkasından da 7 kere bu salavat okunup dileği Allah’a arzedilir. Kısa zamanda gerçekleşir.

” Allahümm salli ala seyyidina muhamedin abdike ve habibike ve rasuliken nebiyyil ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Allahümme salli ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede kemalillahi ve kema yeliku bi kemalih.”

Exit mobile version