Etkili Dualar Dua Sitesi

Çarşamba günü Zikredilecek Allah’ın isimleri ve Faydaları

dua

dua

EL-MELİK.: El-Melik simi şerifi, Çarşamba sabahı (90) kere çekilir. El-Melik zikrine devam eden, her türlü kötülükten kurtulur. Nufuz ve servet sahibi olur,Ruh ve sinir hastaları “Ya Kuddus ismiyle birlikte zikrederse şifaya kavuşur. Her türlü dertten kurtulur. Ayrıca her gün yada her namazdan sonra okumakta, Allah’ın lutuf ve büyük yardımlarına nail olur.

EL-FETTAH:Her türlü zorlukları kolaylaştıran,maddi ve manevi bütün kapıları açan anlamına gelen Allah’ın “EL-FETTAH” ismi  Çarşamba sabahı(489) kere zikredilirse; Maddi manevi kapılar açılır, her işinde başarılı olur, Güneş doğmadan her gün zikrine devam eden evlenmek isteyen bekar kişiler kısa zamanda muratlarına ererler.

EL-AZİM;EL-AZİM zikri her gün(1020) kere, zikredilmeye devam edilse maksadına ulaşır, duaları kabul olur istediğine kavuşur. Yine çarşamba sabahı zikredilirse duası kabul olur.Herkes tarafından sevilir, korkulardan kurtulur, kötülüklerden korunur

ER-RAUF;. Çarşamba sabahı Yani Utart saatinde(286) kere  okunmaya devam edilirse kalbi şevkatle dolar, hal ve kareketleri düzelir, herkes tarafından sevilir.

MALİKEL-MÜLK:Bu ismin zikr, ne her devam etmek çok daha faydalıdır.her gün(212) defa zikreden kişiler, her muradına erer. her istediği maddi ve manevi istekleri kısa zamanda olur. Özellikle çarşamba sabah yani Utarit saatinde “Ya Malik’ül-Mülk,Ya Zü’l-Celal-i Ve’l-İkram celle celalühü” şeklinde okunması dileklerin kabulü için önemlidir.

Exit mobile version